Word jij onze nieuwe collega?

Critical Mass is per direct op zoek naar een zakelijk medewerker en een communicatiemedewerker, die ons team op kantoor komen versterken. Wij komen graag zo spoedig mogelijk met jou in contact. Dus ben je geïnteresseerd? Klim dan in die pen!

Als zakelijk medewerker…

 • Ben je verantwoordelijk voor het opstellen, beheren en controleren van de werk- en projectbegrotingen en targets binnen de kaders van de jaarbegroting.
 • Draag je samen met een boekhouder zorg voor een gedegen administratie (CASH).
 • Ben je, samen met de directie, verantwoordelijk voor het opstellen van contracten met opdrachtgevers en samenwerkingspartners en zorg je voor een juiste terugkoppeling aan financierende partijen.
 • Ondersteun je de projectleiders bij de acquisitie van de lopende projecten.
 • Stel je offertes op en bewaak je de financiële en productionele afspraken met de opdrachtgevers.
 • Ben je verantwoordelijk voor het inplannen van trainers/gespreksleiders en acteurs.
 • Ben je verantwoordelijk voor een aantal office-management taken.

Voor meer informatie over deze vacature en over hoe te reageren, bekijk hier de volledige vacaturetekst.

Als communicatiemedewerker…

 • Werk je onze communicatiestrategie verder uit en ontwikkel je nieuwe communicatieacties die aansluiten bij de beleving van (potentiële) klanten en bijdragen aan de doelstellingen van Critical Mass.
 • Verzorg je de (digitale) communicatie-uitingen van onze projecten voor verschillende doelgroepen.
 • Verzamel je relevante gegevens en resultaten vanuit de projecten en zet deze om in aantrekkelijke (digitale) informatie voor verschillende media, doel- en klantgroepen.
 • Analyseer je de respons op de (digitale) communicatie-uitingen (bereik en waardering) en denk je mee over wenselijke vervolgacties.
 • Signaleer je behoeften en trends in de markt en bij onze doelgroepen in het bijzonder, en vertaal je deze naar doelen en acties voor onze organisatie en onze projecten.
 • Schrijf je teksten en bijdragen voor o.a. de website, de nieuwsbrief en (social) media-uitingen.

Voor meer informatie over deze vacature en over hoe te reageren, bekijk hier de volledige vacaturetekst.

Over de organisatie

Critical Mass bestaat uit een klein maar hecht team op kantoor en een grote, brede schil aan trainers, trainingsacteurs, gespreksleiders, grafisch ontwerpers, tentoonstellingsbouwers, (web)ontwikkelaars, filmmakers, regisseurs en tekstschrijvers. Met onze innovatieve, ervaringsgerichte vormen maken we schurende maatschappelijke thema’s bespreekbaar met uiteenlopende doelgroepen: van scholieren (po, vo, mbo) tot professionals die met jongeren werken en van ambtenaren tot bezoekers van tentoonstellingen en musea. We dagen deelnemers uit om hun eigen houding en gedrag kritisch onder de loep te nemen en activeren ze om zelf bij te dragen aan een inclusieve samenleving die voor iedereen werkt.

Wij willen met ons team een afspiegeling van de samenleving zijn, waarbinnen verschillende perspectieven en achtergronden vertegenwoordigd zijn. Vanwege de belangrijke thema’s en de complexe vraagstukken waar wij op werken met uiteenlopende doelgroepen, zoeken we (maatschappij)kritisch talent dat verschillende perspectieven met zich meebrengt. Het is voor de kwaliteit en impact van ons werk belangrijk om te weten wat er speelt in de samenleving, zodat wij hier vanuit verschillende invalshoeken naar kunnen kijken en dit op de juiste manier vertalen naar interactieve trainingen, workshops, werkvormen, projecten, concrete oplossingen en advies.