Who’s afraid of climate change?

Op 5 juni gaan we in TivoliVredenburg in discussie met wetenschappers én milieuexperts over de rol van angst in het klimaatdebat. Kom jij ook?

‘Klimaatgekkies’, ‘point of no return’ en ‘apocalyptische overstromingen’. Wanneer het gaat over klimaatverandering vliegen, vanuit het hele politieke spectrum, de krachttermen je om de oren.

Wat moeten we met al deze angstvisioenen? Wanneer zetten ze ons aan tot actie en wanneer verstijft de klimaatangst ons? Op 5 juni gaan we in TivoliVredenburg in discussie met wetenschappers én milieuexperts over de rol van angst in het klimaatdebat. Kom jij ook?

Koop hier je ticket en lees over het programma, of volg het Facebook-event!

Daarnaast benieuwd hoe al die alarmerende krantenkoppen worden gemaakt, geoptimaliseerd en uitgerold? Neem dan een kijkje in de Angstfabriek en ga undercover in de wereld van angstproductie. Meer info via www.angstfabriek.nl!

over De Angstfabriek

Dit event is onderdeel van de randprogrammering van de Angstfabriek. De Angstfabriek is een spannende, theatrale ervaring waar je onze angstcultuur in duikt, door middel van interactieve en multimediale installaties. Bezoekers komen er mind blown uit en vragen zich hardop af: is dit nou écht of nep?

Bekijk hier de video die de Utrechtse Communicatiekring heeft gemaakt na hun bezoek aan de fabriek: