Week tegen pesten

De Week Tegen Pesten komt eraan en dat kunnen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Tijdens deze week biedt VRIEND&VIJAND middelbare scholen en mbo’s de mogelijkheid om één van de games gratis te spelen en zo te werken aan een positief schoolklimaat.

Maak gratis kennis met VRIEND&VIJAND

Gedurende de Week Tegen Pesten (17-21 sept) biedt VRIEND&VIJAND jou de mogelijkheid om gratis met jouw leerlingen onze dilemmagame ‘Mikpunt’ te spelen. Deze interactieve game activeert leerlingen om na te denken over hun eigen positie, acties en mogelijkheden tot ingrijpen in pestsituaties. Pak deze kans, besteed jouw (mentor)les aan deze game!

Doe mee! Meld je aan vóór 11 september via deze link. Je ontvangt dan de instructies hoe je de game kunt spelen.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

5-1024×576

VRIEND&VIJAND in de klas is een digitaal, interactief en ervaringsgericht project van Critical Mass over sociale veiligheid op het vo en mbo. Het stimuleert de actiebereidheid bij leerlingen, docenten en schoolleidingen om sociale veiligheid op school te vergroten. VRIEND&VIJAND geeft leerlingen een stem en handvatten om zelf aan de slag te gaan. Voor meer informatie over VRIEND&VIJAND in de klas en de andere games ga naar www.vriendenvijandindeklas.nl of bekijk hier de VRIEND&VIJAND-trailer.

Afbeelding1

Meer informatie of vragen?

Neem contact op met Roos Scholten, projectmedewerker. Of neem een kijkje op de projectwebsite van VRIEND&VIJAND in de klas.