Stagiair onderwijs gezocht

Team Onderwijs van Critical Mass is op zoek naar een zelfstandige en daadkrachtige stagiair die ons projectteam breed komt ondersteunen. Wil jij jezelf professioneel ontwikkelen in een creatieve en dynamische omgeving? Reageer dan snel op onze onderwijsvacature.

Over de onderwijsprojecten

Critical Mass werkt momenteel met twee onderwijsprojecten, namelijk Verhaal van een vluchteling en VRIEND&VIJAND. Verhaal van een vluchteling is een project voor het voortgezet onderwijs, mbo en lerarenopleidingen. Binnen het lesprogramma komt een Syrische vluchteling in de klas vertellen waarom hij/zij is gevlucht. Om zich voor te bereiden op dit bezoek, spelen leerlingen eerst een online serious game. Kijk op www.verhaalvaneenvluchteling.nl voor meer informatie over het project.

Het tweede project waar je actief onderdeel van bent is VRIEND&VIJAND. Dit is een digitaal interactief project van Critical Mass over sociale veiligheid op school. Het project bestaat uit 4 games en 15 opdrachten die docenten samen met hun leerlingen in de klas uitvoeren. Samen met hun leerlingen geven docenten betekenis aan gemeenschappelijke waarden en normen en bepalen ze samen hoe ze als klas met elkaar om willen gaan. Lees meer over het project via www.vriendenvijandindeklas.nl.

Wat houdt de stage in?

Je bent verantwoordelijk voor de praktische uitvoer van het project, je denkt inhoudelijk mee op de inhoud van nieuwe onderdelen of lespakketten en je zet zelfstandig of onder begeleiding kleinschalige evenementen op.

Wie zoeken wij?

Je houdt van een uitdaging, bent flexibel en wilt ervaring opdoen op het gebied van projectmatig werken, planning en communicatie. Daarnaast stellen wij de volgende vereisten:

# Student hbo/wo of pas afgestudeerd aan een lerarenopleiding of een studie communicatie(wetenschappen), onderwijs(wetenschappen), journalistiek en marketing;
# Ervaring met en/of interesse in communicatie en
bijbehorende activiteiten;
# Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en schrift;
# Enthousiaste persoonlijkheid en leergierige instelling;
# Hands-on, niet belverlegen en positief ingesteld;

Enthousiast? Lees hier meer over de vacature stagiair Onderwijs en hoe je kunt solliciteren.

Critical Mass hanteert een aannamebeleid gericht op diversiteit. We nodigen geïnteresseerden met een cultureel diverse achtergrond daarom graag actief uit om te solliciteren.