Twee stagiairs gezocht!

Voor ons nieuwste project ‘de Angstfabriek’ zoeken wij een creatieve communicatiestagiair én een enthousiaste productiestagiair! Wil jij jezelf professioneel ontwikkelen in een creatieve en dynamische omgeving? Reageer dan snel!

Over het project

Stel dat er één plek is waar al onze angsten worden gemaakt. Een plek waar bedrijven, politici, activisten en lobbyisten de deur platlopen om angstcampagnes op maat te bestellen. En die vervolgens doelgericht inzetten om hun producten, zorgen en ideeën overtuigend aan ons op te dringen. Hoe zou zo’n plek eruitzien? Hoe worden alarmerende krantenkoppen, rampscenario’s en suggestieve nieuwsberichten geproduceerd? Hoe worden ze professioneel getest, uitgerold en geoptimaliseerd? En wie profiteert hiervan?

Met die what if-gedachte werkt Critical Mass aan de ontwikkeling van de Angstfabriek: een theatraal project om de angstcultuur waarin we leven inzichtelijk te maken en aan de kaak te stellen. In april 2019 opent de fabriek haar deuren bij RAUM, op het Berlijnplein in Utrecht. Daarna reist de fabriek door naar Eindhoven en Den Haag.

De Angstfabriek opent zeer binnenkort haar deuren en jij kan meewerken aan dit bijzondere project. Je werkt binnen een gemotiveerd team met diverse achtergronden en uiteenlopende, creatieve projecten over maatschappelijke thema’s.

stagiair communicatie – inmiddels vervuld – 

Als communicatiestagiair help je mee met het uitvoeren van de communicatiestrategie en draag je zorg voor administratieve en planningsmatige activiteiten. Vanaf de opening van de Angstfabriek (half april 2019) werk je ook op de fabriek en heb je actief contact met de bezoekers van de fabriek.

Voor meer informatie over de functie verwijzen we je door naar de vacaturetekst stage communicatie.

stagiair productie

Als productiestagiair ondersteun je in de coördinatie en de administratieve en planningsmatige taken die komen kijken bij een project van deze omvang. Vanaf de opening van de Angstfabriek (half april 2019) werk je ook op de fabriek en heb je actief contact met de bezoekers.

Voor meer informatie over de functie verwijzen we je door naar de vacaturetekst stage productie. We hopen binnenkort van je te horen!

Critical Mass hanteert een aannamebeleid gericht op diversiteit. We nodigen geïnteresseerden met een cultureel diverse achtergrond daarom graag actief uit om te solliciteren.