Slotevent Angstfabriek Den Haag

Het gesprek over ‘de Nederlandse identiteit’, wordt vaak gekaapt door media en politici, of vinden plaats binnen de eigen ‘bubbel’. Op 11 januari a.s. organiseert Critical Mass een verdiepend programma over onze de Nederlandse identiteit en de angst om dit te verliezen.

Open dialoog: Staat de Nederlandse identiteit onder druk?
Tijdens deze bijzondere avond wordt het publiek uitgedaagd om in dialoog te gaan via prikkelende stellingen. Aanwezigen kunnen op interactieve wijze reageren via een ‘BuzzMaster’ en de panelleden bevragen.
De avond wordt geleid door Sahar Shirzad, oprichter van The Refugee Millennials. Zij zal o.a. in gesprek gaan met Haags PvdA-raadslid Mikal Tseggai, spoken word artiest M en ‘Ons Moederland’-documentairemaker Shamira Raphaëla.

Ook hebben twee studenten van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten een mini-expositie gemaakt over het verschil tussen een ‘Hagenees’ en een ‘Hagenaar’.

Save the date
Inloop vanaf 19:00 en aanvang om 20:00 in de foyer van het Theater aan het Spui. Toegang is gratis. Kom ook en praat mee! Meld je hier aan om verzekerd te zijn van een plek en volg hier het event via Facebook.

Over de Angstfabriek
De Angstfabriek is een interactieve, theatrale voorstelling over al onze maatschappelijke angsten. Meer weten over het project de Angstfabriek kijk op www.angstfabriek.nl. De Angstfabriek is nog tot en met 1 februari 2020 te bezoeken in het Huijgenspark in Den Haag.