Opening Angstfabriek

Op 13 en 14 april aanstaande vindt het openingsweekend van de Angstfabriek plaats! Bezoek deze spannende pop-up experience over onze angsten en vraag jezelf af, waar moeten we nu eigenlijk bang voor zijn? Koop je kaartje via www.angstfabriek.nl.

 

Wat begon als een wild idee, wordt nu een échte fabriek waar de trotse directeur, Max van Doem, aan het roer staat en waar de kassa rinkelt als de angstkoersen stijgen. In de fabriek worden immers al onze angsten gemaakt. Het is een plek waar bedrijven, politici, activisten en lobbyisten de deur platlopen om angstcampagnes op maat te bestellen. In dit theatrale gedachte-experiment laten bezoekers zich meeslepen in een wereld waar alarmerende krantenkoppen, rampscenario’s en suggestieve nieuwsberichten professioneel worden getest, uitgerold en geoptimaliseerd. Nieuwsgierigen kunnen een rondleiding boeken voor een kijkje achter de schermen. Want de Angstfabriek kent geen geheimen. Of toch wel?

Over de Angstfabriek

De Angstfabriek is een theatrale pop-up experience over onze maatschappelijke angsten, de mechanismen en belangen die achter angstcommunicatie schuilgaan en de gevolgen daarvan voor onze samenleving.

KOm naar het openingsweekend!

Ervaar deze spannende pop-up experience als eerste en koop een kaartje voor het openingsweekend op 13 en 14 april. Voor meer info en tickets ga je naar www.angstfabriek.nl. Benieuwd naar wat er zich achter de schermen afspeelt? Volg Max van Doem op Twitter en de angstfabriek op Instagram.