Marlotte Ketelaar

Stagiair Onderwijs

Naar overzicht

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich deel voelt van de groep, aansluiting vindt en er voor ieder een plekje is. Jongeren handvatten bieden en bewustzijn creëren over hun eigen rol in de wereld gaat mij aan het hart.

Net als vele andere jongeren, heb ik mij vroeger zelf niet altijd deel gevoeld van de groep. Als jong persoon sta je op een kruispunt van verschillende invloeden zoals ouders, social media, leeftijdsgenoten en verwachtingen en kan het moeilijk zijn je te ontplooien. Vanuit mijn interesse voor hoe jongeren zich bewegen in de wereld van nu ben ik de interdisciplinaire master Youth Studies gaan doen. Ik wil graag jongeren verbinden en het spreekt me aan dat Critical Mass bruggen bouwt tussen jongeren en verbinding centraliseert. Als stagiair onderwijs ga ik aan de slag met het ondersteunen en ontwikkelen van projecten die jongeren handvatten bieden om zich te ontplooien.

Ik word enthousiast van het ontwikkelen van nieuwe spellen en prikkelende gespreksvormen om moeilijke onderwerpen te bespreken. Door middel van creativiteit hoop ik op toegankelijke manieren aan de slag te gaan met thema’s die frictie veroorzaken. De onderwijs projecten bieden veel op gebied van bewustwording en zelfontplooiing voor jongeren en hier draag ik tijdens mijn stage bij Critical Mass maar al te graag aan bij.

De favoriete projecten van Marlotte