Joëlle Dekkers

Productiestagiair

Naar overzicht

‘Kijk verder dan wat je ziet’ – Rafiki, The Lion King

In een geglobaliseerde wereld lijkt het soms alsof we altijd van alles op de hoogte zijn. We staan met de hele wereld in verbinding, maar toch lijken we er vaak voor te kiezen om in onze eigen bubbel te blijven. Een bubbel waar je door de invloed van algoritmes en ‘fake news’ niet makkelijk uit zult komen. De projecten van Critical Mass laten je uit deze bubbel stappen, maken je bewust van die bubbel en dagen je uit om meer te leren over de opvattingen, de mensen en het leven buiten jouw bubbel. Kortom, om verder te kijken dan wat je ziet.

‘Kijk verder dan wat je ziet’ is een les die mij al 25 jaar wordt meegegeven door mijn lievelingsfilm aller tijden, The Lion King. Ik probeer die les zoveel mogelijk in mijn eigen leven toe te passen. Bovendien zie ik in deze quote ook de werkwijze van Critical Mass terugkomen. Een werkwijze die mij erg aanspreekt, waardoor ik veel zin heb om de komende tijd onderdeel uit te maken van het team als stagiaire!

In de komende maanden zal ik met name betrokken zijn bij het project ‘de Angstfabriek’ in Den Haag. Hier zal ik zowel medewerker zijn in de Angstfabriek, als mij bezighouden met de marketing, praktische zaken en de randprogrammering van dit project. Daarnaast kijk ik er naar uit om mee te werken en meer te leren over de andere interessante, open-minded en creatieve projecten van Critical Mass.

De favoriete projecten van Joëlle