Eva van Uunen

Communicatiestagiaire

Naar overzicht

Wat gebeurt is vaak minder belangrijk dan de reactie daarop. Wanneer je wereldbeeld verandert, verander je je wereld.

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer mensen zich minder richten op de “ander” en zich bewust worden van hun eigen gedachten en gedrag, we in een compleet andere wereld zouden leven. Ik vind het daarom heel leuk om bij Critical Mass mee te werken aan collectieve bewustwording.

Critical Mass laat mensen op een laagdrempelige en speelse manier kennis maken met problemen die spelen in de samenleving. De mens is sterk geneigd te denken en handelen vanuit vooroordelen in plaats van de objectieve realiteit. In de Angstfabriek maken mensen kennis met de macht en kracht van de media om collectieve angst te veroorzaken. Het laat mensen nadenken over de maatschappij waarin wij leven en maakt de bezoeker bewust van gedachten die invloed hebben op hun dagelijks leven.

Binnen Critical Mass ondersteun ik Chanu met haar communicatieve werkzaamheden voor de Angstfabriek. Dit betreft zowel content creëren voor de social media kanalen, als offline aan de slag gaan met het vergroten van het publieksbereik. Daarnaast ben ik werkzaam in de rol van receptioniste bij de Angstfabriek. Ik ontvang de bezoekers van de Angstfabriek en sta klaar voor vragen en praktische opmerkingen van zowel bezoekers als Critical Mass.

De favoriete projecten van Eva