Elma Nokic

Stagiair onderwijs

Naar overzicht

Thinking in problems and you will have problems. Thinking in solutions and you will have solutions.

Hoi, ik ben Elma en ik zie mij zelf als een psycholoog, een wereldverbeteraar, een utopist maar ook als een multiculturalist! Ik leef voor een wereld waar het woord normaal niet meer normaal is. Ik wil mij inzetten voor een Nederland waarin mensen eerst kijken, nadenken en ervaren vóórdat er gereageerd wordt. Ik wil dat iedereen zich thuis voelt hier in Nederland, ongeacht of je nou van buitenlandse of van Nederlandse komaf bent.

De mens lijkt soms een complex ontwerp dat vol zit met sociale processen die niet zijn te veranderen. Toch is er genoeg onderzoek gedaan naar deze processen waaruit blijkt dat de mens meer is dan enkel deze sociale processen! Critical Mass wil dit graag naar de mensen brengen en hun zelf handvaten geven om zichzelf wegwijs te kunnen maken in deze sociale processen. Dit doen zij door mooie projecten aan te bieden die mensen zelf kritisch leren denken.

Ik ga als onderwijsstagiair met name betrokken zijn met de projecten VRIEND&VIJAND en Verhaal van een Vluchteling. Ik kijk ernaar uit om meer te leren van mijn creatieve teamleden en van de innovatieve projecten van Critical Mass.

De favoriete projecten van Elma