Chanu Autar

Communicatiemedewerker

Naar overzicht

Eventually all dots connect.

Vroeger wist ik nooit wat ik later wilde gaan doen. Enerzijds was ik geïntrigeerd door de mediawereld en anderzijds vond ik het belangrijk om actief een positieve bijdrage te leveren aan onze samenleving.
Uiteindelijk heb ik een hele tijd geswitcht tussen deze twee werelden. Werken met influencers, de marketing doen voor een groot modebedrijf, maar ook vluchtelingenkampen bezoeken en hot topic debatten organiseren. Als communicatiemedewerker bij Critical Mass vallen deze twee werelden mooi samen – zo zie je maar weer, eventually┬áall dots connect.

Critical Mass triggert mensen via verschillende installaties, games en experiences. Het nodigt uit om eens uit je eigen bubbel te stappen en kritisch naar je eigen perspectieven te kijken, zonder dat er een mening wordt opgelegd. Dit zie je ook terug bij ons op de werkvloer. Wij zijn een divers team vol kritische denkers, wat weleens tot uiting komt in gepassioneerde discussies aan de lunchtafel. Tegelijkertijd mag en kan een ieder zichzelf zijn.

Momenteel werk ik samen met Hiske aan de ontwikkeling van de Angstfabriek. Daarnaast bedenk ik communicatie-uitingen voor de andere projecten en zet ik een communicatiestrategie uit voor Critical Mass.

De favoriete projecten van Chanu