Anouk van Geffen

Zakelijk medewerker

Naar overzicht

Een gezamenlijke ervaring heeft de kracht om te verbinden. Dit creëert een gedeeld uitgangspunt van waaruit het gesprek aan kan worden gegaan over diverse thema’s.

Iets betekenen voor de wereld staat voor mij centraal in het werk van Critical Mass. In eerdere projecten binnen de culturele sector wordt kunst vaak als los middel ingezet. Maar kunst spreekt een universele taal en zorgt voor verbinding op vele fronten. Door de interactie van kunst in te zetten voor het bespreken van maatschappelijke vraagstukken, inspireren de projecten van Critical Mass me en is de impact van onze projecten groot. Dit creëert namelijk een gedeeld uitgangspunt van waaruit het gesprek kan worden gevoerd.

In mijn werk als zakelijk medewerker schep ik de randvoorwaarden voor de projecten en bewaak ik de financiële gang van zaken. Hierbij werk ik nauw samen met de verschillende projectleiders en help ik hen om zoveel mogelijk uit hun projecten te halen. Ik ben trots om op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan een betere wereld!

De favoriete projecten van Anouk