Anne Theelen

Marketing en communicatie

Naar overzicht

Bij Critical Mass wil ik mijn kennis en expertise inzetten om alle mooie en inspirerende dingen die Critical Mass doet en ontwikkeld een dik vet podium te geven. Want dat verdient het!

Tijdens mijn werk bij online vrijwilligersplatform NLvoorelkaar leerde ik dat er veel meer mensen zijn dan je denkt die iets goeds willen doen voor een ander. Alleen ontbreekt het vaak nog aan de juiste middelen of kennis om ook daadwerkelijk actie te ondernemen. Bij Criticial Mass herken ik dit heel erg. Ik geloof dat een grote groep Nederlanders wel degelijk openstaat voor andere perspectieven, idee├źn en wil leren over thema’s zoals discriminatie, sociale veiligheid of inclusiviteit. Alleen ja.. dat is soms wel een beetje spannend of ongemakkelijk om het gesprek hierover aan te gaan.

Het toffe aan Critical Mass vind ik dat we het iedere keer weer voor elkaar krijgen om multimediale projecten te ontwikkelen die een breed publiek aanspreken en zo op grote schaal impact kunnen maken. De installaties en projecten zijn laagdrempelig, creatief en interactief maar toch inhoudelijk super sterk en daar word ik enorm enthousiast van. Ik hoop dat ik met mijn werkzaamheden rondom marketing en communicatie een bijdrage kan leveren aan de groei en bekendheid van Critical Mass zodat zoveel mogelijk mensen geïnspireerd kunnen worden en er een duurzame verandering teweeg wordt gebracht in het gedrag van mensen.

Dat is toch geweldig dat je daar dagelijks mee bezig mag zijn!

De favoriete projecten van Anne