Kom langs met je collega’s!

De Angstfabriek is een plek waar technieken om ons bang te maken worden ontwikkeld, getest en geperfectioneerd, om zo producten die ons veilig laten voelen in de markt te zetten. Kom langs in deze fake fear factory voor een bijzonder teamuitje met je organisatie of bedrijf.

 

Bezoek de Angstfabriek met jouw team

Ga de uitdaging aan in deze theatrale ervaring waarbij je door verschillende interactieve ruimtes wordt geleid en undercover gaat in de wereld van de angsteconomie. De Angstfabriek, een inhoudelijk teamuitje voor jouw bedrijf of organisatie dat zeker stof tot napraten geeft! Zo kwam onder andere de Utrechtse Communicatiekring langs en maakte er het volgende filmpje over:

Meer informatie

Boek nu een uniek priv├ębezoek aan de Angstfabriek voor jouw team of gezelschap (max. 30 personen). Indien gewenst te combineren met een voor- of nagesprek en perfect af te sluiten met een lunch, diner of borrel bij de naastgelegen eetgelegenheden. Neem voor meer informatie over een teamuitje contact op met Veerle via veerle@criticalmass.nl of ga naar info.angstfabriek.nl.