Kick-off Angstfabriek in Den Haag

De Angstfabriek komt naar Den Haag! Na groot succes in Utrecht en Eindhoven trekt de Angstfabriek door naar onze politieke hoofdstad. Kom op maandag 11 november naar het bijzondere kick-off event bij het Theater aan het Spui en/of koop alvast je kaartje.

Kick-off

Kom naar ons kick-off event “Leven in een Angstfabriek”, op maandag 11 november bij het Theater aan het Spui. Het wordt een bijzondere avond over hoe onze samenleving wordt gekaapt door angst. Tijdens de kick-off spreken politicoloog en journalist Bette Dam (o.a. bekend van het boek “Op zoek naar de vijand”) en filosoof en jongerenwerker Bleri Lleshi over hoe angst wordt gefabriceerd. Aansluitend vindt een interactieve Q&A plaats tussen sprekers en publiek. Ook is er spoken word door kunstenaar OTION en een live podcastopname van de Angststudio, met presentator Mounir Samuel en schrijver Nazmiye Oral.

Inloop vanaf 19:15 en aanvang om 19:45 in de foyer van het Theater aan het Spui. De toegang is gratis!

AF19_posterbeeld_2x_homepage(denhaag)kickoff3

De angstfabriek

De Angstfabriek is een interactieve, theatrale ervaring over onze angst voor klimaatverandering, terrorisme, migratie, e-nummers in ons eten, vaccinaties en nog veel meer. Ga undercover in deze fake fear factory en laat je meeslepen in een wereld van de angsteconomie.

Na het kick-off event zal de Angstfabriek op 13 november haar deuren openen in het Huijgenspark in Den Haag. Voor meer informatie en tickets voor de ervaring: www.angstfabriek.nl.