Cursusdag voor docenten

Alle docenten opgelet! Op woensdag 22 januari vind een nieuwe cursusdag plaats voor de workshop ‘Omgaan met polarisatie en wij-zij-denken in de klas’ voortkomend uit het bijzondere onderwijsproject Verhaal van een vluchteling staan inmiddels gepland. Nieuwsgierig? Lees meer over de cursus en hoe jij je kunt aanmelden.

Speciaal voor de docenten die geen tijd hebben om op hun school een training te organiseren, hebben wij iets bijzonders.Twee keer per jaar organiseren we een landelijke cursus-middag of avond, waarvoor jij je nu kunt inschrijven!

In de 4-uur durende training voor vo en mbo docenten krijg je inzicht in hoe polarisatie werkt en je oefent met verschillende depolarisatie-technieken die toepasbaar zijn op jouw klas.

Wil jij je aanmelden of wil je meer weten over de inhoud of praktische zaken? Klik hier voor meer informatie over de training en lees meer over het project zelf op de projectpagina. Voor vragen en het aanmelden voor de cursus neem je contact op via roos@criticalmass.nl.