Stagiairs Angstfabriek gezocht

Voor ons theatrale project de Angstfabriek worden twee stagiairs gezocht die ons team in Eindhoven en Utrecht komen versterken. Wil jij jezelf professioneel ontwikkelen in een creatieve en dynamische omgeving? Reageer dan snel!

Twee stagiairs gezocht

Over het project
De Angstfabriek, een project van Critical Mass, is een theatrale pop-up experience, waarin bezoekers stap voor stap onze angstcultuur onder de loep nemen. Bezoekers gaan undercover in een fake fear factory, de plek waar al onze angsten, van onze angst voor klimaatverandering, terrorisme, tot aan e-nummers worden gemaakt. Door middel van theater en interactieve installaties staan ze stil bij de vraag: waar moeten we nu eigenlijk bang voor zijn?
In april 2019 opende de fabriek haar deuren bij RAUM, op het Berlijnplein in Utrecht, en is daar nu te bezoeken. Augustus 2019 opent de fabriek haar deuren op het Ketelhuisplein in Eindhoven, om daarna in november door te reizen naar Den Haag. De theatrale ervaring gaat gepaard met een uitgebreide randprogrammering, podcasts en online communicatie.

Wat houdt de stage in?
Wij zoeken meerdere stagiaires, en stellen je takenpakket graag samen met jou vast. In je takenpakket vallen in ieder geval 2 van onderstaande taken. Er zal altijd een combinatie zijn tussen werken op locatie, en werken in de organisatie van het project.

  • je acteert in de fabriek, of bent als ‘receptionist’ of ‘achterwacht’ verantwoordelijk
    voor de ontvangst van mensen en een goed verloop van de ervaring.
  • je verricht productionele werkzaamheden, en draagt bij aan de planning,
    organisatie en roostering van de activiteiten.
  • je werkt mee aan het randprogramma en de verdiepende evenementen over angstcommunicatie en onze veiligheidsindustrie. Je schrijft sprekers aan en onderhoudt contact.
  • je helpt mee met het uitvoeren van de communicatiestrategie. Je onderhoudt de social media, en werkt mee aan originele manieren om mensen stil te laten staan bij onze angstcultuur, angstcommunicatie en de effecten van onze veiligheidsindustrie.

Lees hier meer over de stage en hoe je kunt solliciteren.

Critical Mass hanteert een aannamebeleid gericht op diversiteit. We nodigen geïnteresseerden met een cultureel diverse achtergrond daarom graag actief uit om te solliciteren.