Laatste Angstfabriek tickets

Wij vinden het ook moeilijk te bevatten, maar de Angstfabriek sluit toch echt bijna haar deuren. Wegens groot succes blijven wij open tot en met 1 februari a.s. én hebben wij extra tijdslots geopend. Heb je deze theatrale experience nog niet ervaren, dan is dit je allerlaatste kans!

Over de Angstfabriek

De Angstfabriek is een fictieve plek waar technieken om ons bang te maken en producten die ons veiliger laten voelen worden ontwikkeld, getest en geperfectioneerd. Van (nep)nieuwsberichten tot onconventionele veiligheidsgadgets, deze fake fear factory speelt handig in op onze maatschappelijke angsten voor terreur en klimaatverandering. In kleine groepjes worden bezoekers door de fabriek geleid langs interactieve installaties en ontdekken zij de geheimen die schuilgaan achter dit goedlopende bedrijf schuilgaan

bezoekersreacties

De meest gestelde vraag aan ons is toch wel: ‘Die Angstfabriek, wat is het nou eigenlijk?!’.

Sommigen ervaren het als een Black Mirror aflevering, voor anderen is het een interactieve expositie, en voor weer een ander is het een theatrale ervaring die aan het denken zet. En onlangs riep het bij de recensent van Den Haag Centraal zelfs associaties op van een laboratorium à la Milgram. Als je het antwoord wil weten, zit er maar een ding op, deze interactieve theatervoorstelling zelf ervaren!

praktisch

De Angstfabriek staat nog tot en met 1 februari a.s. in het Huijgenspark (dichtbij station Holland Spoor) in Den Haag. Kijk voor beschikbare tijdslots en tickets op www.angstfabriek.nl.