Angstfabriek agents gezocht

De Angstfabriek komt eraan! Om te zorgen dat niemand de Angstfabriek over het hoofd ziet, zoeken we 250 agents die ons helpen een zo groot en divers mogelijk publiek te bereiken! Help ons en bouw mee aan deze pop-up experience over onze angsten.

over het project

Stel dat er één plek zou zijn waar al onze angsten worden gemaakt… Een plek waar bedrijven, politici, activisten en lobbyisten de deur platlopen om angstcampagnes op maat te bestellen. En die vervolgens doelgericht inzetten om hun producten, zorgen en ideeën overtuigend aan ons op te dringen.

Hoe zou zo’n plek eruitzien? Hoe worden alarmerende krantenkoppen, rampscenario’s en suggestieve nieuwsberichten geproduceerd? Hoe worden ze professioneel getest, uitgerold en geoptimaliseerd? En wie profiteert hiervan?

Met die what if-gedachte begon Critical Mass een halfjaar geleden aan de Angstfabriek: een gloednieuw project om de angstcultuur waarin we leven inzichtelijk te maken en aan de kaak te stellen. En nu bestaat de fabriek écht: in april 2019 opent zij haar van trots glimmende deuren voor iedereen die zijn angsten in de ogen durft te kijken.

Wat kun je verwachten?

De Angstfabriek is een kruising tussen een escape room en een theatervoorstelling, waarin bezoekers zelf een belangrijke rol spelen. Ga undercover in de fabriek en ontdek hoe onze angsten worden aangewakkerd, wat dit met ons doet en hoe dit– als we niet opletten – leidt tot de afbrokkeling van onze rechten.

De Angstfabriek komt in april 2019 eerst naar Utrecht, verhuist in augustus naar Eindhoven en in november naar Den Haag. In al deze steden organiseert Critical Mass een breed aanvullend programma, met prikkelende podcasts, bijzondere evenementen en verdiepend onderwijs.

Word onze agent!

Om te zorgen dat niemand de Angstfabriek over het hoofd zal zien, zoeken we 250 agents!

Je bent al agent als je een Early-Bird ticket koopt, een klein bedrag doneert of ons een persoon of organisatie tipt. We zijn namelijk hard op zoek naar mensen, scholen, culturele organisaties of maatschappelijke instellingen die werken met thema’s als: mediawijsheid, xenofobie, stereotypering en islamofobie. Dus ken je (of ben je) een persoon of organisatie voor wie de Angstfabriek interessant zou kunnen zijn? Wij horen we graag van je! Laat je tip op www.angstfabriek.nl of stuur ons een mail ons even.

Wil jij de Angstfabriek bezoeken met je school of organisatie?
Vul dit formulier in en wij nemen snel contact met je op. Je kunt ons ook bellen op 030 271 4956, vraag dan naar Hiske of Chanu.