Freelance acteurs gezocht

Acteurs gezocht! Op 23 augustus opent de Angstfabriek haar deuren in Eindhoven. Wij zoeken daarom naar enthousiaste freelance acteurs/actrices die ons team komen versterken. Bekijk hieronder de vacature en reageer uiterlijk 19 juni!

Freelance acteurs/actrices Gezocht

 

Over het project
De Angstfabriek, een project van Critical Mass, is een theatrale pop-up experience, waarin bezoekers stap voor stap onze angstcultuur onder de loep nemen. Bezoekers gaan undercover in een fake fear factory, de plek waar al onze angsten, van onze angst voor klimaatverandering, terrorisme, tot aan e-nummers worden gemaakt. Door middel van theater en interactieve installaties staan ze stil bij de vraag: waar moeten we nu eigenlijk bang voor zijn?

Over de functie
In de fabriek wordt het publiek begeleid door een drietal personages: één directeur en twee fabrieksmedewerkers. Deze personages zijn samen verantwoordelijk voor de begeleiding van publiek en het reilen en zeilen van de Angstfabriek. De teksten van de personages zijn geschreven door Jibbe Willems.

Per stad is de fabriek gedurende een periode van 3 maanden geopend voor bezoek. Per stad werken we met een poule van acteurs die een aantal keer per week in de fabriek werken. Door de week is de fabriek overdag geopend voor schoolklassen, in de avond en in het weekend zijn we open voor individuele bezoekers. De fabriek werkt met een rouleersysteem waardoor er ieder kwartier een nieuwe groep van max. 6 bezoekers de fabriek betreden. Deze bezoekers worden telkens ontvangen door de acteurs.

Over jou
Voor de rol van de directeur zijn we op zoek naar ervaren acteurs/actrices (35-60 jaar) met een goede tekstbeheersing, die comfortabel zij in de interactie met publiek en indien nodig kunnen improviseren. Onze ideale directeur is het boegbeeld van de Angstfabriek en weet het publiek voor zich te winnen door een bevlogen presentatie en spreekstijl.

Voor de rol van de fabrieksmedewerkers is spelervaring gewenst, maar is je leeftijd niet belangrijk. Wel is het van belang dat je makkelijk in de omgang bent en je het leuk vindt om op locatie te werken. Je kunt goed improviseren en met je spel ten dienste staan van de ervaring. We vragen om een hands on-mentaliteit en het is een pré als je technisch onderlegd bent.

Je leest hier meer over de vacature.

Meer informatie en reacties
Word je enthousiast van deze functie? Laat het ons weten! We ontvangen graag uiterlijk woensdag 19 juni een reactie. Dit kan per brief of in een filmpje, waarin je jezelf aan ons voorstelt en aangeeft voor welke rol je solliciteert. Je hoort daarna zo snel mogelijk van ons en/of je wordt uitgenodigd voor de audities op 24 juni 2019.

Voor meer informatie over de functie en/of het project kun je contact opnemen met Veerle (producent Angstfabriek Eindhoven) via veerle@criticalmass.nl. Voor meer informatie over Critical Mass en de Angstfabriek zie www.criticalmass.nl/de-angstfabriek.

Critical Mass hanteert een aannamebeleid gericht op diversiteit. We nodigen geïnteresseerden met een cultureel diverse achtergrond daarom graag actief uit om te solliciteren.

Voor de Angstfabriek zoeken we ook nog stagiairs. Interesse? Kijk hier.