Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

‘Ervaar mee’ met Critical Mass, nieuwjaarspresentatie | Utrecht

18 januari @ 14:45 - 17:00

Benieuwd naar het werk van Critical Mass en onze plannen voor 2018? Dan nodigen we je met veel liefde én plezier uit om dit op donderdag 18 januari om 15.00 uur te komen ervaren. Interesse? Lees dan vooral nog even verder!


Wat doet Critical Mass ook alweer precies?
Critical Mass creëert bewustzijn rondom sociale processen en conflict. Zo activeren we mensen om bij te dragen aan een inclusieve samenleving.


Waarom is dit belangrijk?
Wij geloven dat iedereen zijn of haar plekje in onze samenleving moet kunnen vinden. Dat onze samenleving mooier wordt als iedereen mee doet en iedereen gelijke kansen krijgt. Dat er naar iedereen moet worden geluisterd, ook naar minderheden, ‘outcasts’ of andere mensen die vaak niet automatisch aan het woord komen. Dit gesprek brengen wij op gang.


Hoe doen jullie dat dan?
Wij brengen mensen met elkaar in gesprek die elkaar normaliter niet spreken of tegenkomen. We laten mensen luisteren naar verhalen die zij anders niet horen, we laten ze kijken door ogen die ze een andere kijk op de samenleving geven of stellen ze bloot aan keuzes waar ze in hun dagelijks leven nauwelijks mee te maken krijgen.


Kan ik dit zelf ook eens ervaren?
Jazeker, daar is nu precies de nieuwjaarspresentatie op donderdag 18 januari voor! We geven je de unieke kans om twee van onze nieuwe projecten, Verhaal van een vluchteling en VRIEND&VIJAND in de klas, te laten ervaren – met bijbehorende serious games. Zo kan je zelf ervaren wat deelnemers op middelbare scholen en mbo’s meemaken en kun je meedoen in gesprekken die wij normaliter met leerlingen, studenten, docenten en schoolmanagement voeren.


Wat kan ik nog meer verwachten?
Wij zijn erg nieuwsgierig naar jouw input: waar zou jij mensen graag over willen laten nadenken? Welke gesprekken vind jij dat nodig eens gevoerd moeten worden? Of welke ervaring gun jij anderen? Kortom: waar vind je dat Critical Mass zich de komende tijd op moet richten? Binnen het onderwijs of daarbuiten? Ga met ons in gesprek!


Praktische details
Datum:            18 januari 2018
Aanvang:         14.45 uur (start programma 15.00 uur)
Einde:              17.00 uur, gevolgd door een borrel met lekkere hapjes
Locatie:           Restaurant GRIFTPARK 1, adres: Blauwkapelseweg 30 te Utrecht
Aanmelden:    Dat kan hier.

 

Stuur deze uitnodiging ook vooral door naar andere (mogelijk) geïnteresseerden of neem ze gewoon direct na, voor of tijdens werk mee.

Gegevens

Datum:
18 januari
Tijd:
14:45 - 17:00

Organisator

Critical Mass
Telefoon:
030 - 27 149 56
E-mail:
info@criticalmass.nl
Website:
www.criticalmass.nl

Locatie

GRIFTPARK 1
Blauwkapelseweg 30
Utrecht, Nederland
+ Google Maps